Masuk MAPS Ipoh Secara Percuma Mulai 1 Mac Ini

Dikemas Kini: 25 Februari 2022
Surga Route
Hanya Beroperasi Selama 3 Tahun, MAPS Akhirnya Ditutup

Ini merupakan satu berita baik buat anda yang tidak pernah lagi berkunjung ke Movie Animation Park Studios (MAPS) yang terletak di Ipoh, Perak ini. Ini kerana anda dibenarkan masuk secara percuma ke taman tema tersebut mulai 1 Mac ini.

Pengumuman tersebut dibuat oleh Menteri Besar Perak, Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu. Menurutnya, Perbadanan Kemajuan Negeri Perak (PKNP) memperkenalkan model perniagaan baharu untuk menarik minat pengunjung ke taman tema tersebut.

Movie Animation Park Studios (MAPS) Ticket in Ipoh (Skip The Line Unlimited  Day Pass) - Klook Singapore

Kini, anda boleh masuk ke MAPS secara percuma dan hanya perlu membayar sekiranya ingin bermain permainan atau menonton persembahan yang disediakan. Sistem berkupon akan diperkenalkan agar memudahkan pengunjung.

Sebelum ini, warganet mengatakan bahawa harga tiket masuk ke MAPS agak tinggi dan berada di luar kemampuan mereka. Melalui inisiatif ini, warganet pastinya mampu untuk berhibur di taman tema tersebut.

1 1 vote
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram