0
(0)

Untuk yang masih belum tahu, Malaysia Airlines telah bekerjasama dengan syarikat TUI International Holiday telah memperkenalkan MHholidays. Dalam MHholidays ini, anda boleh memilih perkhidmatan untuk percutian lengkap merangkumi penerbangan, penginapan, perkhidmatan pengangkutan darat ataupun memilih pakej percutian dalam satu platform sahaja. Senang kan? Tak perlu lagi gigih-gigih geledah semua laman web untuk siapkan urusan penerbangan, kemudian penginapan dan sebagainya. Renyah !

Sudahlah mudah, murah pula tu. Pakej yang ditawarkan oleh MHHolidays selalunya memang tidak masuk akal. Walaupun kita mengambil pakej penerbangan beserta penginapan, tetapi harga yang ditawarkan tidak jauh berbeza dengan kadar tiket penerbangan sahaja. Malah, kadang-kadang lebih murah. Tak percaya? Cuba lihat bawah ini , anda boleh terbang ke Terengganu beserta hotel untuk 3Hari 2Malam hanya dengan RM249 seorang. Ke Kota Kinabalu, Sabah selama 3 Hari 2 Malam pula hanya RM339 seorang. Kalau beli tiket penerbangan sahaja pun boleh mencecah RM700 juga seorang kan?

Selain itu, pakej MH Holidays ini juga disekalikan dengan kebenaran membawa bagasi daftar masuk 40KG setiap orang tau. Dalam penerbangan, anda akan disajikan dengan makanan lazat dan juga sistem hiburan.

Terbaru, MHHolidays telah membuat penerbangan dan penginapan percuma buat kanak-kanak ! MasyaAllah perfect sangat untuk ibu bapa muda dengan anak kecil. Hm, kanak-kanak macamana yang dimaksudkan yer? Ha mudah je

Kids Fly and Stay For Free by MHholidays

Here's your chance to take your entire family on a holiday with big savings! Get FREE seats and accommodation for your kids when you book Flight + Hotel with MHholidays. bit.ly/2PmoFPe​​Sales Period: Now until 2 Sep 2020 ​Travel Period: Now until 31 Jan 2021

Dikirim oleh Malaysia Airlines pada Minggu, 02 Agustus 2020

Maksimum satu kanak-kanak ( umur 3-11 tahun) atau satu bayi ( umur 2 tahun ke bawah) boleh terbang dan menginap secara percuma bagi setiap satu tempahan dewasa. Bermakna, setiap pasangan boleh membawa 2 kanak-kanak !

Untuk maklumat lanjut, klik disini

Apa lagi, Jom lah kita !

Artikel Ini Menarik?

Klik pada bintang untuk menilai!

Purata 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Selamat Datang ke Surga Route. Kami suka berkongsi pengalaman menjelajah seluruh dunia.
Shop Online for 31% off Purchase, Get 20RM Promo Code
28 August 2020
Tarikan terbaru di FRIM Kepong ! Forest Skywalk bakal dibuka 31 Ogos 2020 !

0 (0) FRIM Kepong adalah singkatan kepada Forest Research Institute of Malaysia. Institut ini terletak di kawasan seluas 545 hektar bersebelahan dengan Hutan Simpan Bukit Lagong di Kepong, kira-kira 16 km di barat laut dari pusat Bandaraya Kuala Lumpur. FRIM Kepong telah diwartakan sebagai Tapak Warisan Semula Jadi Negara pada 10 Februari 2009 di bawah […]

Selanjutnya
27 August 2020
Firefly Passport bawa anda terbang ke seluruh negara tanpa had bermula hanya RM399

0 (0) Bagi menyemarakkan semula industri pelancongan dalam negara, syarikat penerbangan Firefly telah melancarkan pas penerbangan domestik tanpa had, dikenali sebagai Firefly Passport. Pas ini dijual bermula dari 24 hingga 31 Ogos 2020 sahaja. Apa yang anda perlu tahu Terdapat dua jenis pas tanpa had Firefly Passport ini iaitu pas tanpa had 3 bulan dan pas tanpa had […]

Selanjutnya
27 August 2020
Hanya 1 di dunia, Resort di Pulau Redang ini tawar pengalaman bermain badminton di tengah lautan !

0 (0) Selalu yang kita dengan dan lakukan bila bercuti di pulau atau pantai adalah aktiviti bermain air seperti snorkeling dan mandi laut, kalau yang level tinggi sikit mungkin bermain jetski atau snorkeling lah kan. Tetapi lain betul aktiviti yang ditawarkan di sebuah resort 5 bintang The Taaras Beach & Spa Resort di Pulau Redang, […]

Selanjutnya
27 August 2020
99 Wonderland Park, kembali tampil dengan pelbagai lagi tarikan terbaru !

0 (0) Good day ! Jalan-jalan ke mana sekarang? Dalam situasi COVID-19 ni, memang agak mustahil untuk kita berjalan-jalan ke luar negara kan. Tapi, janganlah anda risau sebab di Malaysia pun banyak sangat tempat menarik. Salah satunya adalah 99 Wonderland Park (Wildlife in the City) yang baru sahaja melalui proses transformasi dan penambahbaikan tau ! […]

Selanjutnya
17 August 2020
Syoknya orang Taiping, Taman Botani Perak fasa 2 pula akan dibina

0 (0) Wah makin hijaulah bumi Taiping kerana kerajaan mengatakan projek pembangunan Taman Botani Perak fasa kedua, di sekitar Taman Tasik Taiping, akan dilaksanakan apabila peruntukan berjumlah RM10 juta diluluskan menerusi Rancangan Malaysia ke-12 (RMK-12). Ketua Pengarah Jabatan Landskap Negara Rotina Mohd Daik berkata projek itu merupakan kesinambungan projek fasa pertama yang menerima sambutan luar jangkaan daripada pengunjung, sejak taman botani […]

Selanjutnya
cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram