Jom ke Jepun dengan penerbangan bersama Malaysia Airlines dan Japan Airlines bermula 25 Julai 2020

Dikemas Kini: 22 Julai 2020
Surga Route

Malaysia Airlines (MH) dan Japan Airlines (JL) akan melancarkan perkongsian perniagaan bersama, pada 25 Julai 2020, di mana kedua syarikat penerbangan itu akan bekerjasama secara komersial dalam penerbangan antara Malaysia dan Jepun.

Melalui Perniagaan Bersama ini, JL dan MH akan menempuh cabaran baru untuk meningkatkan lagi kemudahan antara Jepun dan Malaysia dan membolehkan pelanggan mendapat keuntungan daripada lebih banyak pilihan penerbangan. Dengan MH meneruskan penerbangan ke Jepun mulai Julai, gabungan MH dan JL akan menawarkan empat perkhidmatan mingguan antara Kuala Lumpur - Tokyo Narita pada bulan Julai dan Ogos.

Jadual penerbangan adalah seperti berikut :

Inisiatif ini akan membolehkan MH dan JL meningkatkan kemampuan mereka, dan memanfaatkan kekuatan masing-masing. Syarikat penerbangan berkongsi amalan dan tanggungjawab terbaik sesuai dengan model perniagaan yang mampan dalam jangka panjang. Dengan ketepatan perkhidmatan dan penawaran JL yang terkenal, digabungkan dengan Hospitality Malaysia yang istimewa, pelanggan dijanjikan pengalaman perjalanan terbaik.

Pada masa yang sama, MH dan JL komited untuk mematuhi standard tertinggi dalam prosedur keselamatan dan kebersihan pesawat untuk melindungi penumpang dan pekerjanya. Dengan perubahan ketara harapan pengguna terhadap pos perjalanan udara COVID-19, mereka telah menyesuaikan diri dengan norma baru dengan pengubahsuaian terhadap penawaran di darat dan di dalam kapal serta proses dan prosedur dari daftar masuk, menaiki kapal terbang dan kedatangan untuk menegakkan keselamatan tertinggi dan standard kesihatan. *

Kapten Izham Ismail, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Malaysia Airlines berkata, “Saya gembira Syarikat Gabungan akhirnya berangkat setelah beberapa bulan tertangguh kerana sekatan perjalanan antara kedua-dua negara. Kami menantikan perbincangan dua hala antara pemerintah Malaysia dan Jepun untuk mewujudkan gelembung perjalanan antara kedua-dua negara, yang akan mengurangkan sekatan untuk perjalanan rentas sempadan. MH sebagai syarikat penerbangan nasional dan JL, memainkan peranan penting dalam menghidupkan semula ekonomi dan kami yakin bahawa sinergi ini akan memudahkan perdagangan, perdagangan, dan meningkatkan pelancongan untuk kedua-dua negara. "

Presiden Japan Airlines, Yuji Akasaka menambah, “Kami dengan senang hati mengumumkan perkongsian perniagaan bersama terbaru kami dengan sesama ahli oneworld, Malaysia Airlines. Walaupun hubungan yang diperluas kami dilancarkan pada masa yang belum pernah terjadi sebelumnya, ia membolehkan Japan Airlines dan Malaysia Airlines memastikan standard keselamatan dan kebersihan tertinggi dilaksanakan sejak awal untuk ketenangan hati pelanggan bersama kami. Dan dengan mempertimbangkan keramahan, kami yakin bahawa pelanggan akan menikmati pengalaman dalam penerbangan dan menikmati jadual penerbangan dan perkhidmatan yang lancar. "

Selain itu, Malaysia Airlines juga sudah memperkenalkan kempen ' Fly Confidently' yang bertujuan meraih keyakinan penumpang untuk terbang dengan selamat berama mereka. Baca disini

0 0 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Jom ramai-ramai travel ke jepun!!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram