Malaysia Airlines lancar kad Enrich x Harimau Malaya, tawar 5 kelebihan eksklusif !

Dikemas Kini: 11 Julai 2021
Surga Route

Jika anda adalah penyokong setia Malaysia Airlines dan skuad bola sepak negara, ini adalah antara buah tangan yang patut anda miliki.

Untuk meraikan perkongsian dan pelantikan Malaysia Airlines sebagai Rakan Syarikat Penerbangan Rasmi Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) dan pasukan bola sepak kebangsaan, mereka telah melancarkan kad Enrich x FAM Harimau Malaya khas untuk ahli Enrich !

Kad ini hadir dalam dua reka bentuk eksklusif dan kini boleh dibeli di kedai dalam talian Malaysia Airlines, Temptations. Kad Edisi Terhad Enrich x FAM Harimau Malaya (Lapisan emas) terdapat dalam jumlah terhad dan disediakan berdasarkan permintaan pertama, jadi pastikan untuk merebutnya sebelum habis !

Antara kelebihan apabila anda memiliki kad edisi terhad ini adalah tiket percuma menontoh perlawanan membabitkan pasukan negara, barangan eksklusif Harimau Malaya, jemputan ke acara ekslusif Enrich x FAM , dan juga jemputan ekslusif ke program pembangunan akar umbi FAM. Tertakluk Terma & Syarat

Dapatkan segera !

0 0 votes
Article Rating
Kategori:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram