Malaysia Airlines lancar kad Enrich x Harimau Malaya, tawar 5 kelebihan eksklusif !

Dikemas Kini: 11 Julai 2021
Surga Route

Jika anda adalah penyokong setia Malaysia Airlines dan skuad bola sepak negara, ini adalah antara buah tangan yang patut anda miliki.

https://www.youtube.com/watch?v=YyUT-dAg0D0

Untuk meraikan perkongsian dan pelantikan Malaysia Airlines sebagai Rakan Syarikat Penerbangan Rasmi Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) dan pasukan bola sepak kebangsaan, mereka telah melancarkan kad Enrich x FAM Harimau Malaya khas untuk ahli Enrich !

Kad ini hadir dalam dua reka bentuk eksklusif dan kini boleh dibeli di kedai dalam talian Malaysia Airlines, Temptations. Kad Edisi Terhad Enrich x FAM Harimau Malaya (Lapisan emas) terdapat dalam jumlah terhad dan disediakan berdasarkan permintaan pertama, jadi pastikan untuk merebutnya sebelum habis !

Antara kelebihan apabila anda memiliki kad edisi terhad ini adalah tiket percuma menontoh perlawanan membabitkan pasukan negara, barangan eksklusif Harimau Malaya, jemputan ke acara ekslusif Enrich x FAM , dan juga jemputan ekslusif ke program pembangunan akar umbi FAM. Tertakluk Terma & Syarat

Dapatkan segera !

0 0 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram