Malaysia Airlines naik taraf program kesetiaan bermula 1 April

Dikemas Kini: 6 Julai 2021
Surga Route

Malaysia Airlines akan terus meningkatkan program kesetiaan Enrich dengan memperkenalkan skema pendapatan berdasarkan tambang dan struktur kelayakan peringkat baru mulai 1 April.

Model perolehan mata baru akan berlaku untuk semua penerbangan Malaysia Aviation Group (MAG), termasuk Malaysia Airlines dan MASwings dengan perubahan Firefly ke skema baru pada tahun 2022.

Malaysia Airlines - Enrich| Flight Centre

Sementara itu, ahli yang terbang dengan syarikat penerbangan anggota Oneworld dan syarikat penerbangan rakan kongsi akan terus memperoleh Enrich Points berdasarkan struktur semasa.

"Tonggak Program Enrich ini adalah sebahagian daripada usaha Malaysia Airlines untuk memberikan nilai maksimum perjalanan kepada penumpang kami," kata syarikat penerbangan itu dalam satu kenyataan hari ini.

program kesetiaan Enrich, Malaysia Airlines

Dikatakan tonggak progresif ini menjadikan Enrich sebagai salah satu program kesetiaan terawal di dunia yang menyediakan model yang lebih telus dan dipermudah sebagai tindak balas kepada permintaan dari para anggotanya.

Sumber : Malaysia Airlines

0 0 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram