Malaysia Airlines terima Anugerah Istimewa Putra Brand Awards 2021

Dikemas Kini: 5 Februari 2021
Surga Route

Malaysia Airlines hari ini memperoleh dua penghargaan tertinggi Putra Brand Awards; Ikon Jenama Putra untuk tahun 2020 dan Anugerah Platinum untuk kategori Pengangkutan, Pelancongan & Pelancongan.

putra brands awards

Putra Brand Awards adalah acara anugerah jenama utama tahunan di Malaysia yang dilancarkan pada tahun 2010 oleh Association of Accredited Advertising Agents Malaysia (4As) bekerjasama dengan Jenama Paling Bernilai Malaysia (MMVB).

Setelah memenangi anugerah dalam Kategori Pengangkutan, Perjalanan & Pelancongan selama lima tahun berturut-turut sejak 2016, kemenangan terbaru syarikat penerbangan ini telah mengesahkan kedudukannya sebagai jenama paling dipercayai dalam perjalanan di seluruh rantau ini, yang menawarkan perkhidmatan dan pengalaman pelanggan terkemuka kepada semua.

Image result for malaysia airlines putra brand

Sementara itu, anugerah khas Ikon Jenama Putra diberikan kepada jenama yang secara konsisten memberikan kecemerlangan dengan memenangi Emas dalam kategori masing-masing empat tahun berturut-turut.

Anugerah ini memberi satu makna istimewa tahun ini, berikutan tahun 2020 yang mencabar di mana industri pelancongan mengalami perubahan dan kesulitan yang belum pernah terjadi sebelumnya akibat wabak pandemik COVID-19

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Malaysia Airlines Berhad, Kapten Izham Ismail, “Sangat rendah hati apabila menerima Anugerah Jenama Putra yang berprestij ini, tahun ini dengan anugerah kepercayaan yang diberikan oleh orang ramai. Kemenangan ini menandakan dan meningkatkan pendirian kami dalam memastikan kami menempatkan pelanggan kami sebagai pusat graviti kami dalam semua pembuatan keputusan kami, membuat dan membuka jalan bagi kami untuk memberikan pengalaman peribadi premium kepada pelanggan kami tanpa menjejaskan keselamatan mereka.

Syarikat penerbangan akan terus memberikan hubungan penting kepada pelanggan kami dalam masa bergolak ini sambil memastikan kami melakukan segala-galanya untuk memastikan perjalanan yang selamat bagi mereka sesuai dengan kempen Fly Confidently kami. Ini adalah bukti bahawa kekayaan kandungan berharga dan relevan yang kami keluarkan menghubungkan dengan khalayak kami dan telah membina reputasi jenama positif dengan membina kepercayaan dan hubungan. "

Sebagai syarikat penerbangan yang mengambil kira keselamatan penumpang, Malaysia Airlines melancarkan kempen Fly Confidently untuk meningkatkan kesedaran mengenai langkah-langkah kesihatan dan keselamatannya yang lebih baik untuk berhubung dengan pelanggan dan mengembalikan keyakinan mereka terhadap perjalanan udara. Sebaliknya, syarikat penerbangan terus memberikan mereka pengalaman premium dan peribadi.

Malaysia Airlines juuga memainkan peranan aktif dalam menyokong masyarakat tempatan melalui sumbangan amal kepada mangsa bencana alam, membantu keluarga atau individu yang memerlukan dan menyokong usaha memerangi COVID-19. Ini termasuk menyumbangkan selimut dan makanan kepada barisan hadapan perubatan di KLIA dan mengangkut PPE dan bekalan perubatan melalui syarikat-syarikat saudari, MABKargo dan MASwings. Sehingga kini, syarikat penerbangan juga telah mengendalikan lebih dari 200 penerbangan pulang untuk membawa pelanggan kami pulang dengan selamat ke rumah orang tersayang.

May be an image of suit, food and text that says '×× HumanResources HREXCELLE ENCE AWARDS2020 GOLD HR LEADER OF THE YEAR GOLD EXCELLENCE IN WORKPLACE CULTURE SILVER EXCELLENCE ENCE IN DIGITAL TRANSFORMATION TO OUR FELLOW COLLEAGUES WE MADE IT. MALAYSIA AVIATION GROUP malaysia aIrlines V MASwings firefly AeroDarat amal maskargo Snrich mabacademy mabengineering1'

Menambah kemenangannya di Putra Brand Awards 2020, Malaysia Airline juga baru-baru ini diiktiraf di HR Excellence Awards, menerima dua anugerah emas untuk HR Leader of the Year dan Excellence in Workplace Culture serta mendapat anugerah perak untuk Excellence in Digital Transformation . Malaysia Airlines juga mendapat penilaian 4 bintang dari Skytrax dan penilaian pematuhan COVID-19 7 bintang dari AirlineRatings.com.

No photo description available.
0 0 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram