Qantas tawar penerbangan percuma selama 1 tahun buat penerima vaksin bertuah

Dikemas Kini: 6 Jun 2021
Surga Route

Ketua Pegawai Eksekutif Qantas Alan Joyce meminta lebih banyak syarikat Australia tampil dengan faedah dan insentif yang mendorong orang ramai untuk mendapatkan vaksin COVID-19.

2020 CEO Survey: Alan Joyce, Qantas
Alan Joyce, CEO Qantas


Baru-baru ini, syarikat penerbangan tersebut telah mengumumkan program insentif vaksin mereka, yang akan muladilancarkan pada bulan Julai ini. Program tersebut akan menawarkan beberapa tawaran termasuk perjalanan tanpa had selama setahun (1 tahun) untuk 10 keluarga bertuah.

Should you Buy Qantas Shares? | Under the Radar Blog & News


"Kami ingin memberikan baucar penerbangan, kredit sebanyak 1000 mata dan kami akan menawarkan sepuluh hadiah mega, sekurang-kurangnya satu untuk setiap negeri dan wilayah (di Australia), di mana sebuah dengan 4 ahli berpeluang mendapat perjalanan tanpa had di rangkaian Qantas dan Jetstar, ke mana sahaja dalam rangkaian mereka selama setahun, "kata Mr Joyce.

Qantas new logo | 3D Warehouse

Dia juga mengesahkan syarikat penerbangan itu bekerjasama dengan perniagaan hotel Accor Group, yang akan menawarkan satu juta mata dan penginapan percuma kepada keluarga yang memenangi program mereka.

AccorHotels just predicted 7 hospitality trends for 2018 | Hotel Management


"Kami berusaha sedaya upaya untuk membantu program ini - ia akan berlaku secara retrospektif dan akan merangkumi sesiapa sahaja yang telah divaksin dan akan mendapatkan vaksin hingga akhir 2021," katanya.

Qantas Committed to Launching Project Sunrise - SamChui.com


Program Qantas bertujuan untuk mendorong lebih banyak rakyat Australia tampil untuk mendapatkan vaksin COVID-19.

"Saya mendorong momen 'Team Australia' di mana setiap syarikat di luar sana membantu dengan pemberian vaksin ini dan untuk memberi penghargaan kepada orang yang telah mendapat vaksin," katanya.

0 0 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram