hanana station

Hanana Station, Port Makanan Johor di Puchong

Tag:
Dikemas Kini: 4 Oktober 2022
Surga Route

Dah bosan ke asik makan nasi lemak dan roti canai je pagi pagi? Jom ler tuko selera tu. Selere Johor , dekat je kat Puchong ni.

272967571 1285841351938704 4440214855968231731 n

Ini adalah Hanana Station di Bukit Puchong. Port breakfast yang strategik, tempat duduk pun banyak jangan risau. Macam macam menu ada.

image 2 54

Dihidangkan panas-panas memang berasap bila makan. Pagi-pagi satay, mee bandung Muar, mee kari, soto, lontong pun dah ada.

Tak semestinya orang johor je yang suka menu ni, orang kedah kelantan negeri sembilan, selangor dan lain-lain negeri pun boleh try tau.

Datang satu family, sedara, kawan-kawan. Masing-masing boleh order nak makan apa.

Lepas subuh tu boleh la siap-siap ke Hanana Station sebab dibuka setiap hari kecuali hari RABU , dari jam 7.00 pagi sehingga 1.30 tengahari.

Alamat

📍Hanana Station, 40, Ground Floor, Jalan BP 6/13, Bandar Bukit Puchong, 47100 Puchong, Selangor

0 0 votes
Article Rating
Kategori:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram