homestay 'rumah landed' hanya 100 langkah ke pasar malam cameron highlands ! comfy sofy 21

Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands !

Dikemas Kini: 8 November 2022
Surga Route

Yang selalu pergi Cameron Highlands mesti dah biasa dan tahusangat. Kalau nak tempah homestay di Cameron Highlands ni selalunya mesti dapat unit apartment. Macam-macam apartment ada di Cameron Highlands ni. Jarang ada homestay 'landed', nak-nak lagi yang dekat dengan Pasar Malam super terkenal ni.

Bukan apa, kalau duduk apartment ni susah sikit nak kongsi access card lah, cari parking lah, lepastu nak unload barang dari kereta ke apartment pun jenuh, bila balik nanti nak kena usung pula barang dari apartment, tunggu dan turung lif untuk ke kereta. Malam pula bising sebab semua kat situ pelancong yang tengah 'excited' dan macam-macam lagi.

Comfy Sofy 21

Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands !

Ni kami tahu ada satu homestay landed yang dekat dengan pasar malam Cameron Highlands. Besar dan cantik pulak tu. Nak bawa turun barang dari kereta ke homestay pun senang, letak kereta depan rumah lepastu terus bawa masuk barang.

Ruang Tamu

Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands !
Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands !
Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands !

Kat Ruang tamu ada TV 65”, saluran Astro Super Pack 3, permainan kad.

Bilik dan Tandas

Keseluruhan ada 4 bilik tidur. Kat bawah ada 1 bilik dan 1 bilik air, kat tandas ada lagi 3 bilik dan 2 tandas. Boleh masuk 11-16 orang tetamu.

Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands !
Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands !
Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands ! Comfy Sofy 21
Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands ! Comfy Sofy 21
Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands ! Comfy Sofy 21
Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands ! Comfy Sofy 21
Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands ! Comfy Sofy 21

Ruang Makan & Dapur

Dapur dilengkapi dengan semua peralatan asas,boleh buat hotpot dan BBQ juga.

Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands ! Comfy Sofy 21
Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands ! Comfy Sofy 21
Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands ! Comfy Sofy 21

Tempahan : https://abnb.me/gdBGfVxfK1

Penuh Dengan Flora

Yang paling kami suka dengan homestay ini adlaah sebab ada banyak pokok-pokok hiasan yang diletakkan disini. Barulah rasa tenang jer minda tak serabut.

Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands ! Comfy Sofy 21
Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands ! Comfy Sofy 21
Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands ! Comfy Sofy 21
Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands ! Comfy Sofy 21
Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands ! Comfy Sofy 21

Alamat

?Comfy Sofy 21, Cameron Golden Hill, 21, 15, Jln Golden Hills 7, 39000, Cameron Highlands, Pahang

Homestay 'Rumah Landed' Hanya 100 Langkah ke Pasar Malam Cameron Highlands ! Comfy Sofy 21
4 3 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram