Tuptup, dah nak raya. Terasa pendek betul masanya. Banyak persiapan belum dilakukan lagi yer termasuklah sampul duit raya.

Nampak macam remeh jer sampul raya ni, tapi jangan buat main ya. Nanti kalau kita bagi budak-budak duit tanpa sampul habis dikutuknya kita sebab bagi duit sikit. šŸ¤£

Jadi memang kena dapatkan jugalah sampul duit raya. Tahun ni punya design unik dan lain macam lah, ikut trend semasa pula tu. Jom kita tengok !

MySejahtera

Jom Lihat 10 Design Unik Sampul Duit Raya 2022 Untuk Anda Dapatkan !

Plastik Ubat-Ubatan

Jom Lihat 10 Design Unik Sampul Duit Raya 2022 Untuk Anda Dapatkan !

Maggi

Jom Lihat 10 Design Unik Sampul Duit Raya 2022 Untuk Anda Dapatkan !

Kit Ujian Kendiri COVID-19

Jom Lihat 10 Design Unik Sampul Duit Raya 2022 Untuk Anda Dapatkan !

Kotak Santan

Jom Lihat 10 Design Unik Sampul Duit Raya 2022 Untuk Anda Dapatkan !

Tiket Penerbangan

Jom Lihat 10 Design Unik Sampul Duit Raya 2022 Untuk Anda Dapatkan !
Jom Lihat 10 Design Unik Sampul Duit Raya 2022 Untuk Anda Dapatkan !

Plaza Tol

Jom Lihat 10 Design Unik Sampul Duit Raya 2022 Untuk Anda Dapatkan !

Pesanan Untuk Si Dewasa & Kanak-Kanak

Jom Lihat 10 Design Unik Sampul Duit Raya 2022 Untuk Anda Dapatkan !
Jom Lihat 10 Design Unik Sampul Duit Raya 2022 Untuk Anda Dapatkan !

Macamana, ada yang berkenan di hati tak ? Kami tak jual tau, kalau berkenan kena pergi cari sendiri. šŸ¤£

0 0 votes
Article Rating
Categories:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Selamat Datang ke Surga Route. Kami suka berkongsi pengalaman menjelajah seluruh dunia.
17 May 2022
Perbaharui Pasport Hanya Melalui Atas Talian Mulai 11 Mei 2022. Ini Cara-Caranya

Sejak pembukaan sempadan negara, ramai dah mula nak melepaskan gian untuk 'travel' ke luar negara. Bila check passport, rupanya dah tamat tempoh dan perlu perbaharui. Memang beratur panjanglah pejabat imigresen tu. Mungkin disebabkan itu, Jabatan Imigresen Malaysia memaklumkan bahawa prosedur terkini untuk memperbaharui pasport adalah hanya menggunakan atas talian. 'Walk-in' dah tidak diterima ya. Melainkan […]

Selanjutnya
13 May 2022
MyAirline, Syarikat Penerbangan Tambang Murah Terbaharu Bakal Diperkenal

Untuk mereka yang selalu menaiki penerbangan bagi tujuan domestik atau perjalanan serantau, ada berita baik untuk anda. Sebuah lagi syarikat penerbangan tambang murah tempatan telah diperkenalkan dan bakal memulakan operasi tidak lama lagi. Sebuah syarikat penerbangan tambang murah yang baharu itu adalah MYAirline Sdn Bhd (MYAirline) berpengkalan di Kuala Lumpur yang telah diberikan kelulusan bersyarat […]

Selanjutnya
13 May 2022
Padang Kota Lama Kembali Dibuka Dengan Wajah Baru ! Kos Penambahbaikan RM12.9 Juta !

Wah, seronoklah orang Penang. SekarangĀ dah boleh bersiar-siar dan menikmati pemandangan pesisir pantai di Padang Kota Lama dengan lebih selesa selepas projek pengukuhan dan penambahbaikan tembok laut Padang Kota Lama telah selesai sepenuhnya. Projek sepanjang kira-kira 570 meter dari Medan Selera Renong ke Pangkalan Tentera Laut Diraja Malaysia itu mula dibina pada 2016 dan dikatakan menelan […]

Selanjutnya
12 May 2022
Silverlakes Village Outlet Bakal Dibuka di Batu Gajah, Perak. Hanya 30 Minit Dari Bandaraya Ipoh !

Sebuah 'outlet village' di Batu Gajah, Perak telah hampir siap sepenuhnya dan bakal dibuka. Outlet tersebut dengan nama Silverlakes Village Outlet dijangka akan dibuka sekitar pertengahan tahun 2022 atau selewat-lewatnya pada Q4 2022. Selepas ini, bolehlah sebelum balik beraya di kampung singgah sini dulu. Lokasinya hanya 30 Minit dari Bandaraya Ipoh.Kalau dari Lebuhraya PLUS boleh […]

Selanjutnya
12 May 2022
Kafe Belibis Tawar Pengalaman Unik Makan Dalam Koc Keretapi di Pekan, Pahang

Kalau cakap mengenai pelancongan di Negeri Pahang, ramai dari kita pasti terfikir mengenai Cameron Highlands, Genting Highlands, Cherating, Bukit Fraser dan Kuantan sahaja kan. Sebenarnya banyak lagi tau tempat menarik di sekitar negeri terbesar Semenanjung Malaysia ini. Misalnya, kalau anda ke Pekan jangan lupa untuk melawat Muzium Sultan Abu Bakar (Muzium Pahang). Apa yang menarik […]

Selanjutnya
cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram