Pulau Springs Resort di Johor Ini Mempunyai 5 Kolam Renang Berbeza !

Resort di Johor Ini Mempunyai 5 Kolam Renang Berbeza !

Dikemas Kini: 15 Disember 2023
Surga Route
Pulau Springs Resort di Johor Ini Mempunyai 5 Kolam Renang Berbeza !

Cuti sekolah ini jom bawa anak-anak bercuti dan mandi-manda. Mesti mereka seronok kan, dapat rehat dan tenangkan fikiran setelah penat dengan hal sekolah.

Cuma, musim COVID-19 ini takut juga ye kalau kena bersesak dengan orang ramai. Cuti-cuti sekolah ni, penuh kolam renang kan. Kadang-kadang hotel ada 1 kolam, kecil pula tu.

Haa tak apa, kalau risau kolam renang di hotel atau pantai dipenuhi orang ramai, boleh ke Pulai Springs Resort, Johor Bahru kerana 1 resort ini mempunyai sehingga 5 kolam renang !

5 kolam

Selalunya, di hotel lain hanya ada kolam renang untuk kanak-kanak, tetapi disini siap ada 'baby pool' dengan air suam yang sesuai untuk bayi berusia 1 bulan sehingga 3 tahun !

Selain itu, di clubhouse resort ini juga ada lap pool, horizon pool, & juga kids pool yang cetek dengan hiasan batu-batuan.

Manakala, sebuah lagi kolam renang terletak di Tingkat 2 Cinta Ayu All Suites, dengan pemandangan taman yang menarik menjadikan keseluruhan 5 kolam renang di resort ini.

Tak cukup dengan kolam renang, disini juga ada kolam ikan dan taman permainan tertutup buat kanak-kanak !

Pulau Springs Resort di Johor Ini Mempunyai 5 Kolam Renang Berbeza !

Bilik-bilik di resort ini pula bersaiz besar, boleh memuatkan dari 2 hingga 10 orang tetamu. (Bergantung kepada jenis bilik ditempah)Banyak gambar kami letakkan, jemput tengok semua.

Lokasi

?Pulai Springs Resort, 20km, Jalan Pontian Lama, 81110 Pulai, Johor Malaysia

5 kolam
0 0 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram