Santa Grand Hotel, Penginapan Bajet Dengan Kolam Renang di 'Rooftop' !

Dikemas Kini: 1 Mac 2022
Surga Route

Nak menginap dengan selesa tak semestinya perlu tempah hotel yang mahal-mahal. Tak dinafikan, hotel berbintang 5 memang ada kelebihan tersendiri. Tetapi, tak bermakna hotel-hotel bajet teruk sangat ya.

Salah satu hotel bajet yang anda boleh menginap di Kuala Lumpur adalah Santa Grand Hotel berhampiran Kasturi Walk di Pasar Seni Kuala Lumpur.

Santa Grand Hotel, Penginapan Bajet Dengan Kolam Renang di 'Rooftop' !
Santa Grand Hotel Central Market

Hotel ini pernah dikenali sebagai Sisi Seni Hotel dan kini diambil alih oleh Santa Grand iaitu kumpulan rangkaian hotel butik dari Singapura.

Tarikan utama di Santa Grand Hotel Central Market ini sudah pastinya adalah 'rooftop' dan juga kolam renang yang terletak di rooftop tersebut.

Keluasan bilik disini juga agak memuaskan jika bagi sebuah hotel bajet. Yang lebih utama, adalah bilik-bilik ini dihias dengan elegan, kemas dan bersih.

Sekali pandang, memang tak ada rupa seperti hotel bajet.

Jadi, anda mungkin boleh memasukkan hotel ini sebagai salah satu penginapan bajet yang sesuai untuk dijadikan tempat penginapan di Kuala Lumpur.

Lokasi

Santa Grand Hotel Central Market, No 1 & 3, Lebuh Pudu, Laluan Kasturi, 50050, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

0 0 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram