syukor burger

Syukor Burger Drive-Thru Kini Dibuka di Johor Bahru. Ini Lokasinya !

Tag:
Dikemas Kini: 2 September 2022
Surga Route

Siapa yang tidak mengenali Syukor Burger ? Satu jenama burger tepi jalan atau burger rakyat Marhaen yang masih lagi dikira baru namun jenama ini berkembang dengan begitu pantas sehingga telah berjaya menjual sebanyak 1 Juta biji burger selepas hanya beroperasi 9 bulan pada 2021 lalu.

Kini, jenama burger yang terkenal dengan slogan 'Harga Teres, Rasa Kondo, Saiz Banglo' itu bergerak maju ke hadapan apabila mereka telah membuka sebuah restoran , siap dengan perkhidmatan pandu-lalu (Drive-Thru), ala-ala jenama burger McDonald's dah ! Fuh memang international !

image 40

Kepada anda yang tinggal berdekatan Johor Bahru atau merancang melakukan perjalanan ke Johor Bahru, boleh sama-sama menyokong perniagaan burger bumiputera ini.

304852604 2387604158060374 9033115861424588814 n
Kredit : Syukor Majid

Lokasi Syukor Burger

Syukor Burger terletak di pusat perniagaan Tebing di Bandar Dato' Onn. Antara mercu tanda berhampiran adalah Aeon Bandar Dato' Onn, Hospital Pakar KPJ Banda Dato' Onn dan juga Masjid Sultan Iskandar.

Lokasi ini terletak kira-kira 20-30 minit perjalanan dari Bandaraya Johor Bahru.

?Syukor Burger, Tebing@Bandar Dato' Onn, Jln Dato' Onn Utama, Nasa City, 81100 Johor Bahru, Johor

5 1 vote
Article Rating
Kategori:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Artikel Berkaitan

Cerita Popular

Komen Terkini di SurgaRoute.Com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram