Taco Bell Buka Cawangan ke-6 Malaysia di Sunway Pyramid

Dikemas Kini: 26 Februari 2022
Surga Route

Diasaskan oleh Glen Bell pada tahun 1962, Taco Bell membuka kedai pertamanya di Selatan California yang menyajikan Crunchy Tacos .

Saban tahun, makanan segera yang terkenal dengan menu Taco, Burrito, Quesadillas semakin berkembang di serata dunia. Mereka telah membuka lokasi pertama di Malaysia pada April 2021 bertempat di Cyberjaya, Selangor.

Kini, pada awal tahun 2022, satu lagi cawangan mereka telah dibuka bertempat di Sunway Pyramid !

Taco Bell Buka Cawangan ke-6 Malaysia di Sunway Pyramid
Kredit : Sunway Pyramid

Reka bentuk restoran ini dan persekitarannya seperti restoran-restoran di California yang pasti membuatkan anda berada dalam 'mood' sebenar untuk menikmati makanan yang diolah dari resepi Mexico ini.

Taco Bell Buka Cawangan ke-6 Malaysia di Sunway Pyramid
Kredit : Sunway Pyramid

Paling menarik, jika anda ke Taco Bell cawangan Sunway Pyramid, anda boleh makan dengan menghadap ke taman tema Sunway Lagoon. Memang tak dapat kat cawangan lain !

May be an image of 1 person and food

Restoran ini dapat memuatkan sehingga 75 pelanggan pada satu-satu masa, sesuai dengan garis panduan & prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan bagi memastikan keselamatan di kala musim pandemik ini.

Katanya, banyak lagi cawangan mereka akan dibuka pada masa akan datang. Selepas ini, mungkin peluang untuk warga USJ & Puchong untuk menikmati Taco Bell berhampiran rumah mereka.

0 0 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram