untuk dapatkan tiket fun x world baik beli secara atas talian saja. boleh klik pautan ini.

Tips Bawa Anak Bermain di Fun X World Summit USJ. Boleh Main Tanpa Had Masa !

Tag:
Dikemas Kini: 30 September 2022
Surga Route
Tips Bawa Anak Bermain di Fun X World Summit USJ. Boleh Main Tanpa Had Masa !

Sebelum tular, baik kita pergi dulu. Baru jer buka pada 2 september haritu. Tempat ni memang best, bukan untuk anak-anak je. Siap mak ayah pun enjoy main juga.

Tips Bawa Anak Bermain di Fun X World Summit USJ. Boleh Main Tanpa Had Masa !

Fun X World terletak di tingkat 2, Summit USJ. berkeluasan 55,000 sq ft. Luas dan mainlah puas-puas.

Tips Bawa Anak Bermain di Fun X World Summit USJ. Boleh Main Tanpa Had Masa !
  1. Unlimited arcade. Boleh main puas-puas.
  2. Fairyland Bumper Car. Wajib main tau.
  3. Castle Adventure Skate. Main roller blades, skuter kat sini puas2. Available utk dewasa & kanak-kanak. Besar giler tau kawasan dia.
  4. Forest Escape Playground. Luangkan masa dengan anak-anak kat sini. Anak seronok, parents pon seronok kat sini.
  5. Makanan luar tak dibenarkan masuk tapi tak perlu risau. Anda tak akan lapar. Kat sini ade Food Garden Cafe.
  6. Setiap sisi view tempat ni memang instagrammable sangat. Cantik!
  7. Stroller tak boleh bawa masuk. Perlu letak di entrance
  8. Wajib pakai kasut bertutup dan berstokin. Stokin boleh beli RM5.
Tips Bawa Anak Bermain di Fun X World Summit USJ. Boleh Main Tanpa Had Masa !

Tiket

  • Ibu Bapa/Penjaga (Tak Main Games): RM20/orang
  • Kanak-Kanak/Penjaga Yang Nak Main Games : RM50/orang
  • Kanak-Kanak bawah 80cm : Percuma
  • Pautan membeli tiket : Boleh klik pautan ini.
Tips Bawa Anak Bermain di Fun X World Summit USJ. Boleh Main Tanpa Had Masa !

Tandas bersih dan kawasan mesra bayi. Bolehlah bawa anak-anak untuk bersuka ria. Mak ayah pun perlu enjoy dan turut serta dengan pelbagai permainan barulah berbaloi. Rating 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tips Bawa Anak Bermain di Fun X World Summit USJ. Boleh Main Tanpa Had Masa !

Untuk dapatkan tiket Fun X World baik beli secara atas talian saja. Boleh klik pautan ini.

Tips Bawa Anak Bermain di Fun X World Summit USJ. Boleh Main Tanpa Had Masa !

Lokasi

📍Fun X World, Lot 2.140B Level 2, Summit USJ Mall, Persiaran Kewajipan, Usj 1, 47600 Subang Jaya, Selangor

Tips Bawa Anak Bermain di Fun X World Summit USJ. Boleh Main Tanpa Had Masa !
Tips Bawa Anak Bermain di Fun X World Summit USJ. Boleh Main Tanpa Had Masa !
0 0 votes
Article Rating
Kategori:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram