osaka

Airasia X Kembali ke Osaka !

Tag:
Dikemas Kini: 29 Januari 2023
Surga Route

AirAsia X (AAX) kembali ke Osaka, Jepun seterusnya mengembangkan lagi rangkaiannya ke/dari negara matahari terbit tersebut.

Penerbangan sulungnya berlepas dari Kuala Lumpur pada jam 11.45 malam tadi dan tiba di Osaka pada 7.15 pagi hari ini. Sempena meraikan penyambungan semula perkhidmatannya ke kota kulinari Jepun, para tetamu yang menaiki penerbangan sulung menerima cenderamata dan diraikan dengan persembahan istimewa sebelum menaiki pesawat.

Airasia X Kembali ke Osaka !

Penerbangan tiga kali seminggu ke Osaka dijangka akan membawa lebih 116,000 pelancong antara Malaysia dan Jepun pada setiap bulan, seterusnya merangsang sektor pelancongan kedua-dua buah negara.

Airasia X Kembali ke Osaka !

Untuk meraikan perkhidmatan semula ke salah satu destinasi paling popularnya, AAX menawarkan tambang bernilai hebat antara Kuala Lumpur dan Osaka daripada RM699/JPY29,990 sehala untuk tempat duduk ekonomi atau RM2,999/JPY106,640 sehala untuk Premium Flatbed.

AAX terbang ke tiga destinasi di Jepun iaitu Tokyo, Osaka dan Sapporo dari Kuala Lumpur yang dikendalikan oleh AirAsia X Malaysia (D7) dan dari Bangkok (Suvarnabhumi) yang dikendalikan oleh AirAsia X Thailand (XJ).

Jadual penerbangan antara Kuala Lumpur, Malaysia dan Osaka, Jepun:

Airasia X Kembali ke Osaka !
0 0 votes
Article Rating
Kategori:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Artikel Berkaitan

Cerita Popular

Komen Terkini di SurgaRoute.Com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram