decathlon putrajaya ioi city mall opens buka

Decathlon Putrajaya Kini Dibuka di IOI City Mall ! Konsep Macam Gedung Perabot Sweden ?

Dikemas Kini: 28 Februari 2023
Surga Route

Decathlon Malaysia dah buka outlet ke-13 mereka bertempat di IOI City Mall, Putrajaya.

Decathlon Putrajaya Kini Dibuka di IOI City Mall ! Konsep Macam Gedung Perabot Sweden ?
? : Nrl Nabila

Layout kedai dia berbentuk U, jadi mereka buat ala konsep ikea yang kena jalan ikut flow sampai ke hujung untuk bayar. Memang menariklah idea ni jadi anda boleh tengok semua barang yang ada.

Decathlon Putrajaya Kini Dibuka di IOI City Mall ! Konsep Macam Gedung Perabot Sweden ?
? : Nrl Nabila

Akhirnya, warga Selatan Lembah Klang dah tak perlu pergi jauh-jauh untuk beli barangan bersukan yang lengkap, kualiti bagus tapi pada harga marhaen. Boleh datang ke IOI City Mall saja !

Decathlon Putrajaya Kini Dibuka di IOI City Mall ! Konsep Macam Gedung Perabot Sweden ?
? : Nrl Nabila

Kepada mereka yang tinggal di lokasi belum ada Decathlon tu jangan risau, boleh beli jer kat sini :

0 0 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram