destinasi makan 'bakar bakar' yang sedap di cyberjaya bumbung bakar sports arena cyberjaya

Destinasi Makan 'Bakar-Bakar' Yang Sedap di Cyberjaya !

Dikemas Kini: 24 Februari 2023
Surga Route

Antara port best kalau nak makan ikan & sotong bakar padu yang lembut dan tak liat adalah di Bumbung Bakar, bertempat di Sports Arena Cyberjaya.

. Sambal rempah yang dicurah atas sotong tu pun mantap.

Kelebihan tempat ni ialah air asam untuk cicah sotong dan ikan bakar. Sedap! Sambal rempah yang dicurah atas sotong tu pun mantap.

Ada 4 pilihan kuah boleh dipilih. Kuah kari, cili kicap, kuah asam dan sambal belacan. Kalau dine-in kat sini, semua kuah dan ulaman adalah free flow. Ambillah berapa banyak yang anda mahukan.

Menu lain yang boleh dicuba pun banyak. Antaranya ayam bakar, ikan bakar ada pari, keli, bawal, talapia, cencaru, dan kembung. Ada juga ayam goreng & sotong goreng. Cendawan enoki & cendawan oyster goreng rangup dan sedikit pedas!

Lokasi

?Bumbung Bakar,Food Court Sport Arena, Jalan Usahawan 2, Cyber 6, 63000 Cyberjaya, Selangor

0 0 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram