destinasi sarapan lempeng di seremban ! wak lempeng wak private kitchen

Destinasi Sarapan Lempeng di Seremban !

Dikemas Kini: 23 Januari 2023
Surga Route

Tak ramai orang tahu ini, sebab lokasi dia tersorok sikit. Baik anda pergi sekarang. Kalau nak sarapan 'rare' boleh cuba Wak Lempeng di Senawang, Seremban, Negeri Sembilan.

Destinasi Sarapan Lempeng di Seremban ! Wak Lempeng Wak Private Kitchen

Nama saja Wak Lempeng, tapi macam-macam menu lain ada. Nasi ambeng, nasi lemak macam-macam stail, kacang pool, lontong darat, roti bakar, roti kukus semua ada.

Destinasi Sarapan Lempeng di Seremban ! Wak Lempeng Wak Private Kitchen
Destinasi Sarapan Lempeng di Seremban ! Wak Lempeng Wak Private Kitchen

Paling best sebab lokasi dia ni. Wak Lempeng ni dekat rumah kampung. Lepastu pemilik kedai pula memang jenis pengumpul barangan antik. Masuk dalam tu feel macam bawa anak-anak makan kat rumah atok. Niceee !

Destinasi Sarapan Lempeng di Seremban ! Wak Lempeng Wak Private Kitchen

Alamat

?Wak Lempeng@Wak Private Kitchen , 381, Jalan Desa Ixora 2, Taman Desa Ixora 2, 70450 Seremban, Negeri Sembilan

Waktu Operasi

⏲️ 8AM-11AM | Tutup Jumaat

Kredit Gambar

? Google Photos & Wak Lempeng

0 0 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram