harga tiket adventure waterpark desaru coast ticket price for adult and kids

Harga Tiket Taman Tema Air Adventure Waterpark Desaru Cove ![Terkini 2023]

Dikemas Kini: 6 November 2023
Surga Route

Adventure Waterpark Desaru Coast adalah salah satu taman tema air berkelas dunia yang patut anda kunjungi ! Pelbagai jenis permainan air ada disini !

Lokasi Adventure Waterpark Desaru Coast

Lokasi
Picture by: @haffismusthafa

Taman Tema Air Adventure Waterpark Desaru Caost ini agak popular sehingga kewujudannya sangat mudah ditemui. Ia terletak di Desaru, Bandar Penawar, Johor.

Untuk ke tempat ini, anda boleh menggunakan pelbagai kenderaan sama ada kenderaan persendirian mahupun kenderaan awam. Pengangkutan awam yang boleh dipilih untuk membawa anda ke destinasi anda ialah teksi, grab, bas, dan sebagainya.

Waktu Operasi

Waktu operasi
Picture by: @sitizen.fnd

Waktu operasi yang ditentukan agak panjang dari pagi hingga petang. Adventure Waterpark Desaru Coast dibuka dari jam 10.00 pagi hingga 6 petanf waktu tempatan. Taman tema air ini dibuka hampir setiap hari dan ditutup pada hari Selasa.

Masa yang sesuai untuk melawat tempat ini ialah pada hari bekerja atau hari bekerja. Ini kerana pada hari bekerja agak sunyi dan tidak sesak dengan pelancong. Dengan cara itu, nanti anda boleh lebih fleksibel untuk mencuba pelbagai permainan sedia ada.

Harga Tiket Masuk Adventure Waterpark Desaru Coast

Harga dan Promosi Tiket Masuk
Picture by: @mindylinyf

Jika anda ingin masuk dan mencuba pelbagai tunggangan, anda akan dikenakan bayaran tiket.

Harga Tiket Adventure Waterpark Desaru Coast adalah seperti berikut :

image 7

Harga tiket yang dinyatakan di atas adalah harga biasa atau tanpa promosi. Kalau nak dapatkan harga promosi yang lebih murah, anda boleh membeli tiket awal dengan ejen pelancongan pihak ketiga disini. Harga ini boleh berubah pada bila-bila masa tanpa pemberitahuan.

HARGA TIKET PROMOSI ADVENTURE WATERPARK DESARU COAST !

0 0 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram