cozy de rio homestay durian tunggal mesra kanak kanak dengan kolam renang

Homestay Paling Mesra Kanak-Kanak di Melaka !

Dikemas Kini: 15 Disember 2023
Surga Route

Zaman sekarang, lebih ramai mencari unit penginapan berkonsepkan homestay disebabkan kawasannya luas, harganya yang murah dan fasiliti pula dah setanding dengan hotel. Punya banyak homestay mempunyai kolam renang dan pelbagai keistimewaan lain.

cozy de rio homestay durian tunggal mesra kanak kanak dengan kolam renang

Tapi, ada satu homestay di Melaka melangkah lebih jauh lagi apabila mereka menyediakan lebih banyak tarikan untuk golongan kanak-kanak !

cozy de rio homestay durian tunggal mesra kanak kanak dengan kolam renang

Ini adalah Cozy De Rio Private Pool Villa yang terletak di Durian Tunggal, Melaka. Setakat ni memang ni lah juara homestay paling best untuk budak-budak. Bukan takat ada kolam renang, tapi siap sediakan 'equipment' untuk budak-budak mandi ! Senang tak payah bawa dari rumah.

cozy de rio homestay durian tunggal mesra kanak kanak dengan kolam renang

Lepastu, dalam bilik ada banyak sangat permainan untuk tingkatkan kemahiran motor anak-anak terutamanya yang masih kecil.

cozy de rio homestay durian tunggal mesra kanak kanak dengan kolam renang

Kat luar, ada pula mini playground. Memang seronok main macam ini, sihatkan fizikal.

cozy de rio homestay durian tunggal mesra kanak kanak dengan kolam renang

Budak besar sikit, boleh main PS4. Ada FIFA, Golf, Minecraft, Monopoly, sonic dan macam-macam.

cozy de rio homestay durian tunggal mesra kanak kanak dengan kolam renang

Kolam renang boleh mandi sampai malam. Malam ada lampu boleh tukar warna, siap boleh buat lampu disco.

cozy de rio homestay durian tunggal mesra kanak kanak dengan kolam renang

BBQ pit pun ada untuk dewasa makan-makan.

cozy de rio homestay durian tunggal mesra kanak kanak dengan kolam renang

Lokasi

????Cozy De Rio Private Pool Villa Melaka, 2, Jalan DI 20, 76100 Durian Tunggal, Melaka

Harga

Harga untuk menginap bermula serendah RM799 bagi hari bekerja. Untuk maklumat lanjut, anda boleh klik pautan ini

1 1 vote
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram