hyatt place bukit jalil is now open to the public kini mula dibuka

Hyatt Place Pertama di Malaysia Kini Dibuka di Bukit Jalil

Dikemas Kini: 28 Oktober 2023
Surga Route
hyatt place bukit jalil is now open to the public kini mula dibuka

Hyatt Hotels Corporation mengumumkan pembukaan Hyatt Place Kuala Lumpur, Bukit Jalil yang juga merupakan Hyatt Place pertama di Malaysia dan hotel antarabangsa pertama di Bukit Jalil . Ia menandakan pertumbuhan berterusan jenama Hyatt Place di dalam pasaran di peringkat global. Hotel baharu ini menampilkan reka bentuk intuitif jenama Hyatt Place, suasana kasual dan kemudahan praktikal, seperti Wi-Fi percuma dan tawaran makanan 24 jam.

image 15 2

Hotel Hyatt Place menggabungkan gaya dan kemudahan 24/7 untuk mencipta pengalaman penginapan yang terbaik untuk pelbagai jenis tetamu. Terletak di kawasan yang strategik dengan Stadium Nasional Bukit Jalil, pusat konvensyen, padang golf dan taman rekreasi, Hyatt Place Kuala Lumpur, Bukit Jalil juga menawarkan akses terus ke lebuh raya utama. Hotel ini juga berjarak 30 minit pemanduan ke Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, 45 minit pemanduan ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur dan stesen LRT Awan Besar terletak dalam jarak pemanduan yang singkat.

image 15 3

“Memandangkan Bukit Jalil terus berkembang dan berkembang maju dari segi ekonomi, kami teruja untuk menambah momentum dengan mengalu-alukan hotel Hyatt Place pertama ke kawasan dan negara ini,” kata Pengurus Besar, Kevin Flynn.

"Dengan ruang sosial dan bilik tamu kami yang direka dengan bijak dengan ruang kerja dan tempat tidur yang berasingan, tetamu kami yang pelbagai boleh melakukan perkara yang perlu mereka lakukan semasa dalam perjalanan dengan lebih mudah."

Hyatt Place Kuala Lumpur, Bukit Jalil menawarkan:

  • 250 bilik tamu yang luas dengan ruang berasingan untuk tidur, bekerja dan bermain, serta sofa-sofa Corner yang Cozy
  • Restoran All Day Dining menampilkan pelbagai hidangan antarabangsa dan makanan istimewa tempatan untuk memenuhi keperluan semua tetamu
  • The Market menawarkan pelbagai snek grab-and-go dan makanan cepat saji tersedia pada bila-bila masa, siang atau malam
  • Wi-Fi percuma di seluruh hotel dan bilik tetamu
  • Ruang Acara menawarkan sehingga 4,520 meter persegi (420 meter persegi) ruang pertemuan yang fleksibel dari lantai ke siling
  • Pusat Kecergasan yang menampilkan peralatan kardio dan bilik yoga
  • Hyatt Place Kuala Lumpur, Bukit Jalil dimiliki sepenuhnya oleh Mygres Ceramiche Sdn Bhd (MCSB). Syarikat itu ditubuhkan pada 2005 oleh Datuk Wira Vincent Lye, seorang usahawan berpengalaman dengan lebih tiga dekad pengalaman korporat.

0 0 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram