pak mat western viral jual nasi lemak 90 sen

Murah Betul ! Pak Mat Western Perkenal Menu Nasi Lemak 90 Sen !

Dikemas Kini: 6 November 2023
Surga Route

Selari dengan motto 'Citarasa Hotel, Harga Warung', premis makanan popular, Pak Mat Western Cafe cawangan Pulau Pinang menawarkan menu nasi lemak dengan harga serendah 90 sen sahaja !

Murah Betul ! Pak Mat Western Perkenal Menu Nasi Lemak 90 Sen !

Inisiatif tersebut dilihar menyahut usaha kebajikan untuk semua pengguna khususnya golongan B40 dan sejajar dengan pelancaran inisiatif Menu Rahmah oleh kerajaan, baru-baru ini, bertujuan memastikan golongan berkenaan khususnya mampu membeli makanan di restoran pada harga yang berpatutan.

Murah Betul ! Pak Mat Western Perkenal Menu Nasi Lemak 90 Sen !

Dengan 90 sen itu, pengunjung boleh menikmati bahagian nasi yang banyak, separuh biji telur rebus, ikan bilis dan sambal.

Namun, jika anda mempunyai bajet yang lebih, boleh cuba menu yang lebih gempak. Selain nasi lemak promosi ditawarkan, Pak Mat Western juga menawarkan Nasi Lemak Lamb, Nasi Lemak Chicken Chop dan Nasi Lemak Meatball yang turut menjadi kegemaran.

Selain Pulau Pinang, jenama berdaftar di bawah syarikat Pak Mat Western Sdn Bhd itu hingga kini premis makanan popular dan tular itu turut mempunyai cawangan utama di Johor.

Malah, premis makanan terbabit turut mempunyai 'ekspress mart' di Alor Setar dan Perak untuk pesanan makanan dalam talian atau bawa pulang.

0 0 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram