harga tiket digital sports arena i city ticket price operation hours

Digital Sports Arena i-City ! Ini Dia Harga Tiket & Waktu Operasi

Dikemas Kini: 5 Januari 2024
Surga Route

i-City memperkenalkan satu lagi tarikan terbaru iaitu Digital Sports Arena. Apa yang menarik, tarikan terbaru ini bukanlah taman permainan untuk kanak-kanak ataupun untuk dewasa sahaja. Tetapi, ia sebenarnya adalah sebuah taman permainan yang sesuai untuk seisi keluarga !

@surgaroute

Selalu jumpa taman permainan kanak-kanak jer, ataupun tempat lasak dewasa jer. Tapi, kat sini semua orang dari kanak-kanak sampai dewasa boleh main. Memang sesuai sangat satu family datang sini !

♬ It's a Beautiful Day - Rob Drabkin

Baru-baru ni kami berkesempatan untuk mengunjungi sendiri destinasi menarik terbaru ini. Rupanya lokasi taman permainan ini adalah di bangunan Central Walk, berhadapan dengan kompleks membeli-belah Central i-City.

Ada pelbagai jenis permainan disediakan disini seperti gelongsor, permainan digital, sukan memanjat yang lasak dan banyak lagi !

Memang puas menghabiskan masa berjam-jam disini. Paling best, anda dibenarkan untuk keluar dan masuk berkali-kali pada hari yang sama. Jadi, kalau penat boleh keluar makan dahulu !

Harga Tiket Digital Sports Arena i-City

Harga tiket adalah RM45 bagi dewasa warganegara Malaysia dan RM35 bagi kanak-kanak warganegara Malaysia.

Waktu Operasi Digital Sports Arena i-City

Digital Sports Arena i-City ! Ini Dia Harga Tiket & Waktu Operasi
0 0 votes
Article Rating
Konsikan Artikel:
Kategori: Tag:

Ditulis oleh Surga Route

Kami kongsikan segalanya berkenaan Halal & Muslim-Friendly Travel.

Baca Juga:
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram