Baru
MHholidays perkenal promosi bawa anak menaiki penerbangan dan menginap secara percuma ! Begini caranya
Image is not available
Penerbangan
Harga tiket penerbangan kembali normal bermula november 2020 nanti
Image is not available
Akan Datang
Menarik, Perkampungan Al-Quran dan masjid ke-3 akan dibangunkan di Putrajaya
Image is not available
Tips Travel
Tips memilih ' Travel Partner' supaya percutian anda tidak sendu
Image is not available
Penerbangan
Jom ke Jepun dengan penerbangan bersama Malaysia Airlines dan Japan Airlines bermula 25 Julai 2020
Image is not available
Penerbangan
Terbaik ! Malaysia Airlines beri kit kebersihan percuma buat penumpang mereka
Image is not available
Penerbangan
COVID-19 : Ahli parlimen gesa teliti semula SOP penerbangan
Image is not available
Dalam Negara
Kerajaan Melaka tidak benarkan hotel dijadikan pusat kuarantin COVID-19, elak sektor pelancongan terjejas
Image is not available
Slider
16 June 2020
Best ! pakej percutian taraf 'kayangan' lebih mampu milik di waktu PKPP

Kelonggaran yang diberi ketika Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) adalah masa yang tepat untuk bercuti dengan peluang merasai pakej pelancongan bertaraf ‘kayangan’ pada harga murah. Wow ! Yelah, rata-rata pusat pelancongan mula memberikan diskaun besar-besaran dan juga promosi lain dalam usaha mereka untuk kembali bernyawa dalam industri. Jadinya, kalau harga penginapan dulunya bertaraf kayangan, kini harganya diturunkan […]

14 May 2020
Bercuti 5 Malam di Resort Mewah Maldives !

Pasti ramai yang selalu 'scroll-scroll ig' , tengok gambar "alahai, cantiknya resort mewah Maldives ni." Teringin sangat nak pergi, tetapi tak tahu berapa anggaran kos disana. Resort pula di tengah-tengah lautan, entah macamanalah nak pergi ke sana. Jangan risau lagi, disini kami kongsikan itinerari percutian ke resort mewah di Maldives selama 5 Hari 4 Malam […]

11 May 2020
Tren Mewah di Malaysia, sesuai untuk dicuba bersama yang tersayang !

Bagi peminat sesetengah orang, melakukan perjalanan darat dengan tren mewah pasti menjadi impian. Kiranya macam trips of a lifetime lah gitu ! Mungkin kita sering membayangkan Venice Simplon-Orient-Express yang begitu sinonim di Eropah. Antara route yang sinonim dengan mereka adalah Venice- London , Paris-Venice , Paris-Verona. Tetapi tahukah anda, perkhidmatan tren mewah sebegini juga terdapat […]

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram